Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Palandöken, “Finansal Okuryazarlık Eğitimleri Devam Ediyor"

TESK, DMW Eğitim ve Danışmanlık Hizmetler A.Ş ve İstanbul Arel Üniversitesi işbirliği ile verilen finansal okuryazarlık eğitiminin devam ettiğini ve teşkilatın bu konuda her ay genelge ile bilgilendirildiğini hatırlatan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Esnafımızın kendini geliştirmesi ve küresel ekonomiye dair çeşitli bilgiler ve deneyimler elde etmesi için konfederasyonumuz, İstanbul Arel Üniversitesi ve DMW Eğitim ve Danışmanlık Hizmetler A.Ş işbirliğinde verilen ücretsiz ve uluslararası katılım belgeli finansal okuryazarlık eğitimleri devam ediyor” dedi.

“BU FIRSATI ESNAFIMIZ KAÇIRMAMALI”

İlk 3 grubun eğitimleri tamamlanmış olup, 4. Grup eğitimleri 21 Kasım 2021 Pazar günü 09.30 ile 17.30 saatleri arasında yapılacağını belirten TESK Genel Başşkanı Bendevi Palandöken, “Her ay olan bu eğitimleri tüm teşkilatımıza genelge ile de duyuruyoruz fakat bu eğitici ve bilgilendirici eğitimden henüz faydalanmayan esnaf ve sanatkarımız web sitemiz üzerinden kayıt oluşturarak 1 gün ve çevrimiçi süren eğitimi kaçırmamalı. Çeşitli konular içeren ve interaktif olarak devam eden bu eğitimlerde esnafımız hem iş yerini geliştirmede, hem para yönetimini öğrenmede hem de farklı bakış açısı kazanarak işlerini büyütmede önemli kazanımlar elde ediyor. İşin özü tüm ees naf ve sanatkarlar bu eğitim fırsatını kaçırmamalı” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.