Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis demet akalın zorlu psm Sertab Erener Aleyna Tilki gülben ergen cem yılmaz Ebru Gündeş tarkan

Palandöken, “Kendini Geliştirmek İsteyen Esnaf Eğitime Koşmalı”

Yalnızca esnafa özel ücretsiz ve katılım belgeli sigorta ve risk eğitimlerinin Mayıs programının da belli olduğunu bildiren TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Tüm esnafımızın risklerini bilmesi ve kendini geliştirmesi için her ay düzenli olarak ücretsiz verilen sigorta ve risk bilinci eğitim programlarına katılmaya davet ediyorum. Kendini geliştirmek ve risklerden uzaklaşmak isteyen her esnafımız genelge ile tüm teşkilatımıza duyurduğumuz bu eğitimlere katılmalı ve bu fırsatı iyi değerlendirmeli. Ücretsiz ve katılım belgeli olan bu eğitimlere hala kayıt olmayan esnafımız bu eğitimlere koşarak katılmalı ve mutlaka faydalanmalı” dedi.  

-“SİGORTA VE RİSK BİLİNCİ ESNAIF GARANTİ ALTINA ALIR”

Mayıs ayı programında da sigorta ile ilgili çeşitli konuların ele alınacağını belirten Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Konfederasyonumuz, DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği ve Türkiye Sigorta Birliği işbirliğimiz ile birlikte esnafa verilen sigorta ve risk bilinci eğitimleri devam ediyor. Mayıs ayında AXA, DASK, HDI, Türkiye Sigorta, Quick Sigorta ve TSEV kurumlarından eğitmenler ile çeşitli konular ve soru cevaplar, dikkat edilecek hususlar hakkında verimli bir online eğitim daha olacak. Halen katılmayan esnafımız https://www.ifhaber.com/esib-egitimi/ linkten kayıt oluşturarak ücretsiz ve uluslararası katılım belgeli bu eğitimden faydalanmalı. Yılsonuna kadar sürecek bu eğitimler kendini geliştirmek isteyen esnaf için biçilmiş kaftan” diye belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.