Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI kızılay recep tayyip erdoğan operasyon başbakan binali yıldırım

Plan Ve Bütçe Komisyonunun Maratonu Sona Erdi

2016 Yılı Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu Tasarısı ve 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda oylanarak kabul edildi. Komisyonun bir aylık mesaisi son bulurken, bütçe TBMM Genel Kurulu’nda müzakere edilecek.

24 Ekim’den beri mesaisine devam eden TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nun bir aylık maratonu sona erdi. 2016 Yılı Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu Tasarısı ve 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı oylanarak kabul edildi. Muhalefet şerhlerinin teslimi için 1 Aralık Cuma’ya kadar süre veren Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, bütçenin hayırlı olmasını diledi. 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2016 Yılı Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu Tasarısı, TBMM Başkanlığı'na sunularak TBMM Genel Kurulu’nda müzakere edilecek. Öte yandan Maliye Bakanı Naci Ağbal, komisyon üyelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.