Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat cumhurbaşkanı erdoğan

ABank’tan 210 Milyon TL’lik Sermaye Artırımı

ABank’ın yüzde 100’üne sahip olan The Commercial Bank’in ilk icraatı 210 milyon TL’lik sermaye artırımı oldu.

Yılsonunda, Körfez bölgesinin en önemli bankalarından The Commercial Bank’in yüzde 100 iştiraki haline gelen ABank, 2017’nin ilk sermaye artırımı, Yönetim Kurulu değişiklikleri ve Odaklı Bankacılık stratejisiyle; sürdürülebilir büyüme hedefine daha güçlü adımlarla ilerliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ABank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Müge Öner, bu sermaye artırımının, Katar’ın ilk özel bankası olan The Commercial Bank’ın, ABank’a ve Türkiye ekonomisine güveninin yeni bir göstergesi olduğunu vurgulayarak; “Son birkaç yılda, uluslararası alanda saygın bir bankayla aynı ailede olmanın faydalarını, sendikasyon kredileri ve tahvil ihracı gibi işlemlerde net olarak tecrübe etmiştik. The Commercial Bank sayesinde hissettiğimiz uluslararası itibar gurur vericiydi. Gerçekleşen son hisse devri ve bu yeni sermaye artırımı ise, hissedarımızın bankamıza desteğinde sürekliliğin de bir göstergesi” dedi. Öner, atılan bu adımların Odaklı Bankacılık stratejilerine ve sürdürülebilir büyüme hedeflerine büyük katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.