Öne Çıkanlar kosgeb çin 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste 18 Yılda 5 Bin 60 Eseri Restore Ederek 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2020 CEV Şampiyonlar Ligi 15 Temmuzu anma programı 15 Temmuzda Ankarada hangi yollar kapalı

Kuveyt Türk’ten Halka Arz Yoluyla Uzun Vadeli Kira Sertifikası İhracı

Kuveyt Türk halka arz yoluyla gerçekleştirdiği 310 milyon TL tutarındaki 385 gün vadeli kira sertifikası ihracı ile Türkiye’de bu zamana kadar özel sektör tarafından en uzun vadeli kira sertifikası halka arzını başarıyla tamamladı.

Yurtiçi ve yurtdışı sermaye piyasalarında gerçekleştirdiği kira sertifikası ihraçları ile kaynak çeşitliliğini artırarak sukuk piyasasında yeniliklere ve rekorlara öncülük eden Kuveyt Türk’ün 7-8-9 Mayıs 2018 tarihlerinde talep toplamasını gerçekleştirdiği 385 gün vadeli, aylık kira ödemeli, 250 milyon TL tutarında ki kira sertifikası ihracı, ek satış hakkının kullanılması ile beraber 310 milyon TL olarak gerçekleşti. Söz konusu ihraç yurt içinde halka arz edilen en uzun vadeli sukuk unvanını taşıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.