Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Ümit Özdağ’ın ‘gazeteci’ dediği Hasan Tolga Balcılar sahtekar çıktı!

Ümit Özdağ’ın ‘gazeteci’ dediği Hasan Tolga Balcılar sahtekar çıktı! Osmaniye’nin suç makinesi...

Ümit Özdağ'ın "Kaçak Afganlar haberini yaptığı için gözaltına alınan gazeteci" diye tanıttığı Hasan Tolga Balcılar'ın basın mensubu olmadığı ve Özdağ tarafından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de provokasyon amaçlı görevlendirildiği ortaya çıktı. Suç dosyası kabarık olan Balcılar'ın 8 ayrı suçtan yargılanması devam ediyor.

featured

Sığınmacılarla ilgili ırkçı açıklamalarını sÜrdÜren ve her iddiası belgelerle yalanlanan Ümit Özdağ, yine bir yalanının peşine takıldı. Osmaniye’de uzun sÜredir bazı belediyelerden "haber yapma tehdidi ile" para aldığı iddia edilen Hasan Tolga Balcılar isimli şahsın, kendisini gazeteci olarak tanıtarak Instagram sayfası Üzerinden provokasyon yaptığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta Instagram Üzerindeki sayfasından yayınladığı Osmaniye Cevdetiye Geçici Barınma Merkezi’nden firar eden Afganlar videoları ile Balcılar’ın halkı kin ve dÜşmanlığa tahrik etmesi neticesinde bölge halkı Afgan sığınmacılara saldırmış ve ortaya dehşet verici görüntüler çıkmıştı.

 

GAZETECI DEğIL PROVOKATÖR

Instagram sayfası Üzerinden yayın yapan ve kendisini gazeteci olarak tanıtan Hasan Tolga Balcılar isimli şahsın basın kartı olmadığı ve Zafer Partisi’nin Osmaniye teşkilatında Üye olduğu ortaya çıktı.

Genel Başkanı Ümit Özdağ gibi sÜrekli yalan haber yapan ve yayan Balcılar’ın Osmaniyeli olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de ağır hakaretler yaptığı görüldü.

Screenshot 2022 07 24T202501.744

Screenshot 2022 07 24T210030.678

ÜMIT ÖZDAĞ’IN PROPAGANDASINI YAPMIŞ

Sözde gazeteci Hasan Tolga Balcılar, Instagram sayfası Üzerinden ise bol bol Ümit Özdağ propagandası yapmış.

Screenshot 2022 07 24T202312.591 Screenshot 2022 07 24T202127.892

ÜMIT ÖZDAĞ’IN YALANLARINI PAYLAŞMIŞ

SÖzde gazeteci Balcılar, Üyesi olduğu Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından paylaşılan yalan haberlere de sayfasında bolca yer vermiş. Özdağ’ın ortaya çıkarılan yalanlarını sÜrdÜren Balcılar’ın sayfası halkı kin ve düşmanlığa sevk edecek cinsten onlarca paylaşımla dolu vaziyette.

Screenshot 2022 07 24T204838.756

SUÇ DOSYASI KABARIK

Sözde gazeteci Balcılar’ın 8 ayrı suçtan yargılandığı da ortaya çıktı. Suç makinesi olan şahsın açlık grevi yaptığı haberlerinin de Osmaniye’deki Zafer Partisi teşkilatı tarafından gÜndem oluşturmak için ortaya atıldığı iddia edildi.

Ümit Özdağ’ın ‘gazeteci’ dediği Hasan Tolga Balcılar sahtekar çıktı! Osmaniye’nin suç makinesi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.