Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım EMİNE ERDOĞAN Kuşadası Belediyesi halkbank recep tayyip erdoğan haberleri dışişleri bakanlığı Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar vodafone istanbul büyükşehir belediyesi içişleri bakanlığı CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan

‘Bikini Day’ Penti’de Başladı!

Tatil denilince akla gelen tüm ihtiyaçları bir arada sunan Penti, 5-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen ‘Bikini Day’ kampanyası ile yaz heyecanını ikiye katlıyor.

Sadece bikini ve mayolarla değil, kıyafetlerden aksesuarlara kadar geniş bir plaj koleksiyonu sunan Penti, 5-8 Temmuz arasında gerçekleşen ‘Bikini Day’ kampanyası ile %30 indirim fırsatı sunuyor.

Penti 2018 Plaj Koleksiyonu birbirinden farklı tema ile her tatile ayrı ve özel bir kombin sunuyor. Sezonun öne çıkan renk ve desenlerini barındıran koleksiyon ile plaj modasına dair tüm anahtar parçaları sunan marka, sizi bu yaz hikayesinin sıcacık bir parçası yapmaya hazır.

Desenlerin sahneyi aldığı Nominative Koleksiyonu, Afrika’nın kendine özgü egzotik ruhunu yakalayan Culture Koleksiyonu, Arizona’nın ucu bucağı olmayan çöl esintilerini plajlarda hissettiren Western Koleksiyonu, çiçeklerle iç içe Tropic Koleksiyonu, sloganlar ve mesajlarla yaz sıcaklarına meydan okuyan Enerji Koleksiyonu ve balayının yıldızı olan Bride Plaj Koleksiyonu sizi bekliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.