Yılbaşı Makyajının Püf Noktaları

Bu sene salgın sebebiyle yeni yıla evlerde girilecek. Giz Kozmetik Makyaj Artistleri, evde geçirilecek bu yılbaşında kendini iyi hissetmek ve yeni yıla harika bir makyaj ile girmek isteyenler için kusursuz yılbaşı makyajının ipuçlarını paylaştı.

Koronavirüs salgını sebebiyle bu sene restoran ve eğlence yerleri kapalı olacak. Giz kozmetik makyaj artistleri, evde geçirilecek bu yılbaşında kadınlara evde kendini özel hissettirecek makyaj önerilerini paylaştı.

Yılbaşında evlerimizde olacağımız için maske kullanmayacak olmanın rahatlığı ile özgürce makyaj yapılabileceğini söyleyen Giz Kozmetik Makyaj Artistleri, şu önerilerde bulundu:

“2021’in de makyaj trendleri arasında olan parlak ve göz alıcı görünüme sahip olabilmek için bu yılbaşında renkli allıklar ve sağlıklı görünmenizi sağlayacak ürünleri seçebilirsiniz. Yanaklarda yaratılan bu parıltı ile yılbaşı ruhunu, yüzünüzde yansıtabilirsiniz. Isabelle Dupont Mineral Blusher Terracotta allık kullanarak gecenin atmosferine eşlik edebilirsiniz. Gözlerde de çarpıcı etki yaratmak için mat farlar yerine metalik renkler tercih etmelisiniz. Isabelle Dupont Far Wise Metals Eyeshadow ile göz makyajınızda iddialı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Metalik fara eşlik edecek hacimli kirpiklerde Isabelle Dupont Reformist Mascara 1 Direct +5 Perfect’i tercih ederek 2021’in makyaj trendlerini erkenden yakalayabilirsiniz. İddialı göz makyajına eşlik edecek dudak ürünlerinde ise bir klasik olan kırmızı ruj yerine parlak lipglosslar tercih edebilirsiniz. Isabelle Dupont Dramatic Shine Lipgloss’u bu özel gecede ışıltınızı tamamlayacak ve gecenin en parlak yıldızı olacaksınız. Bu sene evlerde olmamız geceyi sönük geçireceğimiz anlamına gelmiyor. hiçbir kadın bu özel gecede ışıltısını kaybetmemeli…”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.