Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu Funda Arar milli güvenlik kurulu çukurova belediye başkanı soner çetin

11 Ekim Haftası Cinemaximum Vizyon Filmleri

Ekim ayında birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapacak Cinemaximum, 11 Ekim haftası merak edilen filmleri sinemaseverlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Cadılar Bayramı Öldürür (Halloween Kills), Son Düello (The Last Duel), Venom: Zehirli Öfke 2 (Venom: Let There Be Carnage), Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler (Red Shoes and The Seven Dwarfs), Fanteziler (Les Fantasmes), Fate/Grand Order The Movie, Hep Yek 4: Bela Okuma Altan, Ceberruh, Mini Fenomen ve Şeytanı Ararken filmleri vizyonda sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyonlara getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi 11 Ekim haftasında da yerli ve yabancı farklı türlerden yapımları sinemaseverlerle buluşturuyor. Dramdan korkuya, animasyondan gerilime, komediden animeye kadar pek çok yapımın vizyonda olacağı 11 Ekim haftası sinemaseverler farklı türden filmlerin keyfini sürecek. Cadılar Bayramı Öldürür (Halloween Kills), Son Düello (The Last Duel), Venom: Zehirli Öfke 2 (Venom: Let There Be Carnage), Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler (Red Shoes and The Seven Dwarfs), Fanteziler (Les Fantasmes), Fate/Grand Order The Movie, Hep Yek 4: Bela Okuma Altan, Ceberruh, Mini Fenomen ve Şeytanı Ararken filmlerinin vizyonda olacağı 11 Ekim haftasının vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

11 Ekim haftası vizyonun öne çıkanları

  • Sevilen oyuncu Tom Hardy’nin başrolünde yer aldığı Venom: Zehirli Öfke 2 (Venom: Let There Be Carnage), macera, gerilim ve fantastik türlerini bir arada barındıran bir film. Bir devam filmi olan filmde, Tom Hardy'nin canlandırdığı gazeteci Eddie Brock'un Venom ile simbiyotik ilişkisini sürdürmesi anlatılıyor. 
  • Korku ve gerilim tutkunlarının ilgisini çekecek Cadılar Bayramı Öldürür (Halloween Kills), David Gordon Green yönetmenliğinde vizyona geliyor. Filmde, ezeli düşmanı Michael Myers'ı kızı Karen ve torunu Allyson ile birlikte tuzağa düşürüp ölüme terk eden Laurie'nin, ölümden yine kaçmayı başaran Michael Myers'ı alt etme çabasını anlatılıyor.
  • Jodie Comer, Matt Damon, Ben Affleck ve Clare Dunne gibi ünlü isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Son Düello (The Last Duel), Yüz Yıl savaşlarının ortasında erkeklerin her alanda var olan gücünü, adaletin kırılganlığını ve gerçeğin ışığında tek başına ayakta durmaya kararlı bir kadının gücünü ve cesaretini anlatıyor.
  • Bir komedi filmi serisi haline gelen Hep Yek, yeni filmi Hep Yek 4: Bela Okuma Altan ile vizyona geliyor. Filmde, serinin son filminde Bilal Baba’ya verdikleri zararı tazmin etmek zorunda bırakılan ikilinin; bu sefer daha büyük bir bela olan Ali Kapan ile karşı karşıya gelmesi konu ediniyor. 
  • Son zamanların en başarılı oyunlarından uyarlama Japon yapımı bir anime olan Fate/Grand Order The Movie, gezgin şövalye Bedivere'nin hikâyesini anlatıyor. Film 1273 yılında Kudüs’te geçiyor. Film, kutsal toprakların devasa bir çöle dönüşmüş durumda olması sonucu üç kabilenin savaşın arasında sıkışıp kalmasını ve yuvarlak masa şövalyelerinin kutsal şehirlerini ve aslan krallarını koruma mücadelesini konu ediniyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.