Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Başarılı Oyuncu Ufuk Özkan’dan Anlamlı Destek

Başarılı  oyuncu Ufuk Özkan Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü’nde yaptığı çağrı ile hem duygulandırdı hem de  down sendromlu bireylerin eğitime destek verdi.

Özkan, 21 Mart Dünya Down Sendromlular farkındalık gününde bir internet sitesinin adını vererek takipçilerinde “Buradan alacağınız tshirt ile down sendromlu bir bireye bir saatlik eğitim bütçesini karşılayacaksın” şeklinde  çağrıda bulundu. İlk olarak kendisi ürün satın alan ve bu ürünü giyerek paylaşımda bulunan oyuncunun çağrısına kısa sürede destek yüzlerce destek geldi ve paylaşım sayısı oldukça arttı. Ufuk Özkan’nın  bu çağrıcı sonucu gelen destekler ile down sendromlu bireylerin  binlerce saatlik eğitim masrafları karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.