Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Cansever Engelli Hayranını Kırmadı!

Geçtiğimiz gün Bursa ilinde sahneye çıkan Arabeskin usta sesi Cansever, engelli bir hayranının istediği şarkıyı okudu. Engelli hayranıyla özel olarak ilgilenen Cansever, 'Sizler Allah'ın yeryüzündeki meleklerisiniz, sizin isteğinizi kırmak ne haddime' ifadelerine yer verdi.



Cansever'in konser programı ise bütün hızıyla devam ediyor. 4 Eylül'de Balıkesir Akçay'da sahne alacak olan Cansever, 12 Eylül'de Gaziantep ve 13 Eylül'de ise İstanbul'daki hayranlarıyla buluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.