Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye yunanistan ak parti abd vakıfbank

ENKA Sanat’ta Yıldız’ın Yıldızları Sahne Aldı

ENKA Sanat, 21 Haziran Salı akşamı piyanist ve besteci Çiğdem Erken yönetmenliğinde düzenlenen “Yıldız’ın Yıldızları” konserinde Yıldız Kenter’in öğrencileri ve dostlarını ağırladı.  

 

Her anı tiyatroyla dolu 91 yıllık ömrünün ardından 2019 yılında aramızdan ayrılan, Türk tiyatrosunun ve sinemasının duayen ismi Yıldız Kenter’e bir saygı duruşu niteliği taşıyan “Yıldız’ın Yıldızları” konseri 21 Haziran Salı akşamı ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi.

Bu özel gecede Kenter’in öğrencileri ve dostları Derya Alabora, Emre Altuğ, Can Başak, Ayça Bingöl, Özge Borak, Selçuk Borak, Atılgan Gümüş, Engin Hepileri, Kadriye Kenter, Yeşim Koçak, Fırat Tanış, Bennu Yıldırımlar, Çiğdem Erken ve Orkestrası eşliğinde sahneye çıkarak sanatçı için şarkılar söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.