Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Servis Şoförleri

Giray Altınok’un Prens Karakterine Dev Yatırım

Başarılı oyuncu ve yazar Giray Altınok’un fenomen karakteri ‘Prens’ dev yatırım ile dijital platform için dizi oluyor.

Ünlü yazarın sosyal medya hesaplarında parodi olarak kullandığı fenomen karakteri için dünyada ender olarak kullanılan Virtual stüdyo sistemi Türkiye’de ilk kez kuruldu. ‘Prens’ dizisi için büyük yatırımla kurulan stüdyoda çekimler devam ederken, platformda yayınlanacak dizinin yayın tarihi ve hangi platformda yayınlanacağı henüz netleşmedi. Yapımcılığını Mgx filmin üstlendiği Prens dizisinin yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen otururken başrollerinde Giray Altınok, Çağdaş Onur Öztürk, Aslı Tandoğan ve Ceyda Düvenci bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.