Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım kızılay atatürk operasyon

İstanbullular Sevilen Sanatçılarla Müziğe Doyacak

Yaz eğlencesinin İstanbul’da nabzını tutan Harbiye Açıkhava konserleri Kerki Solfej’in organizasyonuyla yine sevilen sanatçıları hayranlarıyla buluşturuyor. 26 Temmuz’da Ayta Sözeri ile başlayacak olan Harbiye yaz konserleri, Türk müziğinin dev isimlerinin sahneleriyle yine adından çokça söz ettirecek.

 

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda; Kenan Doğulu, Sertab Erener, Mabel Matiz, Yıldız Tilbe, Buray, Mor ve Ötesi, Erol Evgin, Livaneli ile Sevdalım Hayat, Sibel Can, Levent Yüksel ve Ayta Sözeri’nin temmuz ve ağustos aylarında hayranlarıyla buluşacağı konserleri unutulmaz anlara imza atacak. İstanbullular bu yaz da yıldızların altında açıkhavada özlenen konserlerin keyfini çıkaracak. Muhteşem sahneleri ve sürprizleriyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan sanatçılar yeniden seyircisiyle bir arada olmak için gün sayıyor.

Kerki Solfej Harbiye yaz konserlerinde; 26 Temmuz Pazartesi Ayta Sözeri, 27 Temmuz Salı Mabel Matiz, 6 Ağustos Cuma Erol Evgin, 7 Ağustos Cumartesi Buray, 10 Ağustos Salı Sibel Can, 11 Ağustos Çarşamba Livaneli ile Sevdalım Hayat, 12 Ağustos Perşembe Mabel Matiz, 13 Ağustos Cuma Yıldız Tilbe, 14 Ağustos Cumartesi Mabel Matiz, 15 Ağustos Pazar Mor ve Ötesi, 22 Ağustos Pazar Levent Yüksel, 23 Ağustos Pazartesi Yıldız Tilbe, 25 Ağustos Çarşamba Kenan Doğulu, 26 Ağustos Perşembe Sertab Erener sahne alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.