Öne Çıkanlar Koronavirüs chp Covid19 Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar galatasaray kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd fenerbahçe rusya

Måneskin İstanbul'u Salladı

65. Eurovision Şarkı Yarışması'nda “Zitti E Buoni” adlı şarkısıyla birinciliği elde eden İtalyan rock müzik grubu Måneskin, KüçükÇiftlik Park’ta sevenleriyle buluştu. Her yaş grubundan müzikseveri buluşturan konserde, üç kuşak şarkılara birlikte eşlik etti.

Uzun süre listeleri altüst ederek 10 hafta boyunca global listelerde birinciliği koruyan Måneskin, Rock’n’Roll’u adeta yeniden dirilten şarkıları ve benzersiz sahne şovlarıyla  İstanbul’da hayranlarını coşturdu. Her yaştan müziksever konser alanını tamamen doldurdu.

7'den 77'ye tüm müzikseverleri buluşturdu

Spotify'da dünyanın en çok dinlenen İtalyan müzik grubu seçilen Måneskin, Küçükçiftlik Park'ta verdiği konserde 13000 kişiyi ağırladı. Konserde en çok dikkat çeken ise üç kuşağın da şarkılara birlikte eşlik etmesiydi. Grup, “Beggin” ve “I Wanna Be Your Slave” gibi en sevilen şarkılarıyla konser alanını adeta salladı.  

Konser öncesi sahne alan "The Ringo Jets", yeni şarkıları Çilek Mevsimi'ni ilk kez  seslendirirken, seyirciler müzikle dopdolu bir gece yaşamanın keyfine vardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.