Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Nilüfer Ve Kubat Yeni Yılı Günay Sahnesinde Karşılayacaklar

Türk Pop Müziği’nin efsane ismi Nilüfer ve Türk Halk Müziği'nin en başarılı erkek vokallerinden Kubat 2020 yılına Günay Restaurant sahnesinde birlikte merhaba diyecekler.

Hazırladıkları özel repertuvarlarla peş peşe sahneye çıkacak olan Kubat ve Nilüfer, saatler gece yarısını gösterdiğinde  yeni yılı birlikte sahnede karşılayacaklar. 2020 yılını  Günay Restaurant'ta karşılayacak olan konuklarına eğlence dolu bir yılbaşı gecesi yaşatacaklar.

Özel yılbaşı eğlencesinin hazırlıklarına günler öncesinden başlayan ikili, Günay'ı tıklım tıklım dolduracak müzikseverler için hazırladıkları diğer sürprizleri ise şimdilik bir sır gibi saklıyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.