Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan

Nova Norda Yapı Kredi Bomontiada “World Akustik” Sahnesinde

Bu sene 30. yılını kutlayan Yapı Kredi World’ün sponsorluğunda düzenlenen Yapı Kredi bomontiada World Akustik konser serisi Nova Norda ile devam ediyor. Rengarenk kişiliğini aktardığı  hip-hop, R&B, trap ve rap'ten ilham alan elektro pop parçalarıyla öne çıkan, alternatif müziğin başarılı isimlerinden Nova Norda, 7 Ekim Perşembe günü saat 21:00’da Yapı Kredi bomontiada Avlu’da sahne alacak.

27 yaşında kurumsal hayatı bırakarak tutkularının peşinden gitmeyi seçen Nova Norda, yıllardır biriktirdiği bestelerini yayınlayarak müziği hayatının odak noktasına koymaya karar verdi. Şubat 2018’de cesaretin, ilhamın ve yeteneklerin gücüne inanarak yola çıkan müzisyen, her yeni parçada bu yolculuğun hikâyesini anlatmaya devam ediyor.

Yapı Kredi World’ün 30. yaş kutlamalarının bir parçası olan “World Akustik” serisi konserlerine katılım ücretsizdir

 

Yapı Kredi bomontiada Avlu’da düzenlenen konserlere girişte HES kontrolü yapılacak ve sosyal mesafe kurallarına uygun sayıda seyirci ağırlanacaktır. Kapasite tamamlandığında, alana daha fazla seyirci alınmayacaktır. 

Nova Norda

Tarih: 7 Ekim 2021, Perşembe

Saat:  21:00

Yapı Kredi bomontiada Adres: Merkez Mah, Silahşör Cad, Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, Şişli

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.