Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Ödüllü Ses Yarışmasında Final Heyecanı

Kartal Belediyesi ve Dragos Musiki Derneği işbirliğiyle Türk Halk Müziği (THM)  adının yaşatılması ve gençlere sevdirilmesi adına, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Türk Halk Müziği ödüllü ses yarışmasında final heyecanı yaşanıyor.

Jüri Koltuğunda TRT Sanatçıları Yer Alıyor

Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkez’inde finali gerçekleşecek olan ses yarışmasının jüri koltuğunda TRT sanatçıları ve Türk Halk Müziğinin güçlü sesleri yer alacak. Yarışmada, birbirinden yetenekli 13 genç, ilk üçte yer almak ve Muzaffer Sarısözen ile Nida Tüfekçi anısına düzenlenecek mansiyonlar için mücadele edecek. TRT sanatçılarının oluşturduğu jüri üyeleri, saz sanatçıları eşliğinde final konseri verecek. 

Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde 23 Kasım Çarşamba akşamı düzenlenecek konser, saat 20.00'de başlayacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.