Öne Çıkanlar meclis Ebru Gündeş ambulans İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu riskli bölge DFB Mesleki Yeterlilik Belgesi Aranan 40 Meslek meclis başkanı laiklik açıklamaları yeşil türbe gülben ergen ted abd savunma bakanı

Sahne Tozu Yutanlar’ın yeni bölümü şimdi Zorlu PSM Youtube Kanalında!

Zorlu PSM’nin sahne heyecanını paylaşan özel isimleri bir araya getirdiği Youtube serisi “Sahne Tozu Yutanlar”, yeni bölümünde iki deneyimli oyuncu ve aynı zamanda rol arkadaşı olan Aslı İnandık ve Başak Daşman’ı bir araya getiriyor. Başarılı iki ismin, sahneye duydukları özlemlerinin yanı sıra pandemi sürecinde yaşadıklarını da paylaştıkları samimi sohbeti 

“Sahne Tozu Yutanlar”ın yeni bölümünde Zorlu PSM Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Yeni formatlardaki dijital içerikleriyle seyircilere farklı deneyimler sunmayı sürdüren Zorlu PSM, “Sahne Tozu Yutanlar” programında, deneyimli isimlerin samimi sohbetleriyle sahnede olmanın ruhunu paylaşmaya devam ediyor. 

“Canlı performansın yerini tutabilecek bir şey yok”

Her hafta, sahne heyecanını paylaşan sanatçıların hem birbirlerine merak ettiklerini sordukları hem de sahne tozu yutmanın kendileri için anlamını paylaştıkları Zorlu PSM’nin Youtube serisi “Sahne Tozu Yutanlar”da bu hafta; iki deneyimli oyuncu ve aynı zamanda rol arkadaşı olan Aslı İnandık ve Başak Daşman keyifli sohbetleriyle kamera karşısına geçiyor. 

Pandemi sürecini ilk etapta bir durma süreci olarak değerlendirdiğini ifade eden Başak Daşman, “Belki de böyle bir şeye ihtiyaç vardı. Eskiden zamanımız yoktu şimdiyse en çok zamanımız var gibi bir durumla baş başa kaldık. Dijitalin imkanlarının sınırlarını sonuna kadar kullanarak da belki de bu zamana kadar hiçbir zaman izleme fırsatı bulamayacağımız etkinlikleri takip etme imkanı yakaladık. Kendimi dünya vatandaşı gibi hissettiğimi hatırlıyorum.” sözleriyle pandemiye yaklaşımını anlatırken, Zorlu PSM prodüksiyonu ile hayata geçirilen “Dijital Sahne” serisinde yer almasının da kendisi için çok farklı bir deneyim olduğunun altını çizdi. 

Sahnelerin sevilen isimlerinden Aslı İnandık ise sahneye çıkma deneyimi ile dijitalde gerçekleştirilen işlerin hepsinin ayrı bir tadı ve anlamı olduğunu vurgularken, ikisinin birbirine alternatif oluşturabilecek mecralar olmadığını düşündüğünü ifade etti. “Tiyatro her zaman geri dönmüştür, yine geri dönecek, bu arkamızdaki sahnede yine oynayacağımız günler gelecek, çünkü dijital canlı performansın alternatifi ve yerini doldurabilecek bir alan değil, hepsinin dinamiği farklı.” sözleriyle canlı performans sergilemeye dair özlemeni ve ileriye dönük ümidinin altını çizdi. 

Aslı İnandık ve Başak Daşman’ın sahneye dair anılarını paylaştıkları keyifli ve bir o kadar da samimi sohbetini izleyebileceğiniz “Sahne Tozu Yutanlar”ın yeni bölümüne Zorlu PSM YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.