Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri Yeşim Arı Kimdir

Zoe Wees, Holly, Humberstone, JP Cooper ve Lana Del Rey’in Yeni Çıkışları!

Zoe Wees ilk EP’si “Golden Wings”i ve “Hold Me Like You Used To” adlı üçüncü single’ını beraber yayımlayacağını duyurdu. 5 parçalık EP, sadece geçen yıldan bu yana her ikisi de dünya çapında yarım milyardan fazla dinlemeye ulaşarak Avrupa çapında hit olan iki single'ı "Control" ve "Girls Like Us"ı da içeriyor. 

“Hold Me Like You Used To” şarkısını da barındıran “Golden Wings EP”yi dijital platformlar üzerinden dinlemek ve satın almak için: https://UMGTurkey.lnk.to/Zoe-Wees-Golden-Wings

Zoe Wees yeni single’ı Hold Me Like You Used To” için şunları söyledi:

“Bu, çok sevdiğiniz ve yakın hissettiğiniz birini kaybetmek üzerine bir şarkı. Şarkıyı vefat eden büyükanneme adadım. O kadar güçlü ve eğlenceli bir kadındı ki hala onun harika enerjisini hissedebiliyorum. Büyükannem benim ilham kaynağım ve onun hala yanımda olduğunu biliyorum.”

Zoe Wees “Golden Wings EP” için şunları söyledi:

“Şarkıların her biri otobiyografik olmakla beraber benim için çok özeller. EP’yi yazmak benim için bir bakıma terapi niteliği taşıyordu ve her parça kendimle baş etmeme yardımcı oldu. Annemin söylediğine göre aramızdan ayrılanlar yukardan bize altın kanatlarla bakıyorlarmış. Bu yüzden EP’yi “Golden Wings” olarak adlandırdım ve her aklıma geldiğinde büyükannemin yukardan bana baktığını düşünüyorum.”

Golden Wings EP’nin şarkı listesi:

  • Control
  • Girls Like Us
  • Hold Me Like You Used To
  • Ghost
  • Overthinking

Holly Humberstone - The Walls Are Way Too Thin

 

Holly Humberstone yeni single’ı “The Walls Are Way Too Thin”i yayımladı!

“The Walls Are Way Too Thin”i dijital platformlar üzerinden dinlemek ve satın almak için: https://UMGTurkey.lnk.to/Holly-Humberstone-The-Walls-Are-Way-Too-Thin

Olağanüstü sözleri ve görselleriyle dikkat çeken yeni single “The Walls Are Way Too Thin”in yayımladı. Şarkının genç sanatçının kariyerinde bir dönüm noktası olacağı şüphesiz. Derin bir hikâye anlatıcılığı tarafına sahip olan sanatçı Holly Humberstone bu parçayı kendini klostrofobik ve kaybolmuş hissettiği bir dönemde yazdığını belirtti. Müzik videosu ise kendi evinde bile evde hissedememenin getirdiği panik halini yansıtıyor.

JP Cooper – Holy Water

 

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı JP Cooper “Holy Water”da babasından öğrendiği ders olan her düştüğünde yeniden ayağa kalkma konusu üzerinde duruyor. 2021 gelecek birçok yeni müzikle JP’nin en heyecan verici yılı olacağa benziyor. 

“Holy Water”ı dijital platformlar üzerinden dinlemek ve satın almak için: https://UMGTurkey.lnk.to/JP-Cooper-Holy-Water

Şanatçı daha önce son birkaç yılın en hit 10 şarkısından ikisi, kendisinin de yazımına eşlik ettiği Joan Blue’nun unutulmaz şarkısı “Perfect Strangers”i ve dünya çağında 600 milyondan fazla dinlenen “September Song”u seslendirmişti. JP ayrıca kısa süre önce iTunes listesinde ilk 10’a ulaşan Emily Burns’ün “Is It Just Me?” adlı şarkısının yeni versiyonunda da yer almıştı.

Lana Del Rey – Blue Banisters + Text Book + Wildflower Wildfire

 

Mart ayında yayımladığı 7. stüdyo albümü “Chemtrails Over The Country Club”da yakaladığı başarının ardından yetenekli sanatçı Lana Del Rey şimdi de “Blue Banisters”, “Text Book” ve “Wildflower Wildfire” adlı 3 yeni şarkısını sevenleriyle buluşturuyor. Parçaların üçünün de sözleri Lana’ya ait olmakla beraber Los Angeles’da kaydedildiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.