Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları Afrin ysk Hakkari Muhbir çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı

Zorlu PSM’den Annelere Armağan: PSM Online’da Nükhet Duru Konseri

1970’lerden bugüne birçok klasikleşmiş şarkıya sesiyle imza atarak hafızalara yer eden Nükhet Duru, 9 Mayıs Anneler Günü’ne özel hazırladığı repertuvarı ile PSM Online’da sahne alacak.   

Ücretsiz olarak gerçekleşecek konser, saat 21.00’de başlayacak. 

Sanatseverlerle evlerinde de birlikte olmayı sürdüren Zorlu PSM,  güçlü sesi ve unutulmaz yorumlarının yanı sıra neşesi ile de popüler müziğinin efsane isimlerinden Nükhet Duru’yu 9 Mayıs Anneler Günü’ne özel repertuvarı ile dijital platformu PSM Online’da ağırlamaya hazırlanıyor. 

9 Mayıs Pazar akşamı, saat 21:00’da online.zorlupsm.comda ücretsiz olarak yayınlanacak Anneler Günü özel konserini kaçırmayın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.