Öne Çıkanlar Goggle medicana fransa LAZİO Peru Dışişleri Bakanı Ana Maria Sanchez suvul toplum kuruluşları POLİS EKİPLERİ celal adan binali yıldırım Panathinaikos esnaf 27 Aralık 2023 Gündem Özeti

Duygulandıran Veda

Yayınlandığı ilk günden itibaren Hercai dizisindeki canlandırdığı Reyyan karakteriyle ekrana damga vuran Ebru Şahin dizinin final bölümüyle en çok konuşulan isim oldu.

‘TEŞEKKÜRLER EBRU’

Hercai dizisi geçtiğimiz akşam ekrana veda etti ve dünyanın çeşitli yerlerinden başrol oyuncusu Şahin hakkında yüzbinlerce Tweet atıldı. Gösterdiği performansla ünü sınırları aşan ve bazı ülkelerde canlandırdığı karakter nedeniye dizinin adını değiştiren Ebru Şahin için hayranları #tesekkurlerebru etiketiyle oyuncuya sevgilerini gösterdi. Kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan isim olan Ebru Şahin, hakkında dizi sonrası instagram hesaplarından da binlerce veda paylaşımı yapıldı.69 bölüm boyunca izleyenlerin gönlünde taht kuran güzel oyuncu için hayranları yeni projesi için şimdiden gün saymaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.