Bize Müsaade Filmi 30 Temmuz'da Vizyonda!

Hann Yapım’ın yapımcılığını yaptığı ve Giray Altınok’un kaleme aldığı Bize Müsaade filminden yeni görüntüler yayınlandı. Eğlenceli kahkaha dolu görüntüler merak uyandırdı. Film 30 Temmuz Cuma günü izleyiciyle buluşacak.

Bize Müsaade filminin yeni görüntüleri merak uyandırdı

Biri yönetmen, biri oyuncu ve biri senarist olan TV sektöründen 3 yakın arkadaşın hikayesini konu alan ‘Bize Müsaade’ filminden yeni görüntüler yayınlandı. 200 kişilik ekiple sıfırdan yapılan hastanede çekimleri tamamlanan film, Hann Yapım farkıyla 30 Temmuz Cuma günü sinema severlerin karşısına çıkacak. Filmden kısa görüntülerin yayınlanmasıyla sinemaseverleri heyacanlı bir bekleyiş aldı. 

 

Filmde Giray Altınok, Fırat Albayrak, Sami Aksu, Ali Düşenkalkar, Ferit Aktuğ, Ferdi Sancar, Ferit Al, Deniz Karaoğlu, Elit Andaç ve Gizem Ünsal gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

 

Bize Müsaade 30 Temmuz Cuma günü vizyona giriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.