Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık’tan Engelli Güreşçi Sinan Sadak’a Tebrik Telefonu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İstanbul’da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Sinan Sadak’ı telefonla tebrik etti.

Sinan Sadak’ın Kurban Bayramı’nı kutlayan Bakan Yanık, azmiyle altın madalyaya uzanan büyük başarılara imza atan Sinan Sadak’ın başarısının örnek olduğunu dile getirdi. 

Cizre’de dünyaya gelen ve henüz 9 yaşındayken kulak enfeksiyonu sonucu duyma yetisini kaybetmesine rağmen azmin önünde hiçbir engel bulunmadığını vurgulayan Bakan Yanık, engelli güreşçiye “Bunun en güzel örneklerinden birini gösterdiniz. Bizleri gururlandıran başarılarınızın devamını diliyorum. Ülkemize daha çok şampiyonluklar, büyük sevinçler yaşatacağınıza inanıyorum. Biz her zaman destekçiniz olacağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.