Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Açılışta Özge Ulusoy’la Kurdele Kestiler

Kahvaltı anlayışına yepyeni bir soluk getirecek olan Ata Konak Kahvaltı ve Şarküteri Salonu, önceki gün Ataşehir’de kapılarını açtı. Nedim Acar’ın sahibi olduğu mekanın açılış kurdelesini Özge Ulusoy’la birlikte kestiler.

Açılış öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özge Ulusoy, kahvaltının en önemli öğün olduğunu vurgulayarak, formunu kahvaltıya borçlu olduğunu vurguladı. Mekanın hem mimari hem de işletme sahibi Nedim Acar: “Hem lezzet hem sağlıklı yaşama değer veren bir kahvaltı salonu konsepti yaratarak markalaşma yolunda ilk adımımızı attık. Ata Konak’ta her bir ürünü kendi yöresinden getirerek doğallığını bozmadan müşterilerimizle buluşturuyoruz.” dedi.

Organik reyonu ile sağlıklı yaşama dikkat çeken, lezzetleri ve şık tasarımı ile bir sentez yaratan yeni nesil kahvaltı salonu Ata Konak,  kaliteli hizmet anlayışıyla adından söz ettirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.