Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI başbakan binali yıldırım kızılay atatürk operasyon

Araplar Tük Ünlüleri Gibi Gülmek İstiyor

Başta Ortadoğu ülkeleri olmak üzere bir çok ülkede yayınlanan Türk dizileri ve Türk oyuncularına yoğun ilgi ile beraber ülkemize gelen yabancı turistler hayran oldukları Türk oyuncularına benzemek için her şeyi yapıyorlar.

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat,Serenay Sarıkaya, Burak Özçivit, Kerem Bursin, Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Aslı Enver, Can Yaman, Demet Özdemir gibi oyuncuların gülüşlerine sahip olmak isteyen Arap izleyiciler Türk diş hekimlerinin kapısını çalıyor.

Breaking News Turkey’e açıklamalarda bulunan Diş hekimi Oya Çakıroğlu Nadji konuyla ilgili şunları söyledi. “Son zamanlarda yurt dışında daha da yaygınlaşan Türk dizileri biz diş hekimlerinin de yoğun mesai yapmasına neden oldu. Ülkemizde gösterilen dizilerin yurt dışında gösterilmesiyle beraber Ortadoğu ülkelerinden gelen arap hastalarımız diş yapılarının Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat Tuba Büyüküstün gibi olmasını istiyor. Onların diş yapısı ve şeklini almak ve hayranlıklarını onlara bir nebze göstermek istediklerini söylüyorlar ve bu konuda bizlerin kapısını çalıyorlar.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.