Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

"Aşkın Nur Yengi Sahne Kıyafeti Ve Güzelliği İle Göz Kamaştırdı"

Pop müziğin güçlü sesi Aşkın Nur Yengi, önceki akşam Maslak 1453'teki Yeni Gazino'da verdiği muhteşem konserle hayranlarını büyüledi. 



Sahneye siyah simli tulum ile çıkan ve doksanlardan günümüze dillerden düşmeyen şarkılarını sevenleri ile seslendiren Aşkın Nur Yengi, "Ay İnanmıyorum" şarkısındaki performansı ile uzun süre alkışlandı. 



Sesi ile olduğu kadar danslarıyla da kendisini dinlemeye gelenleri mest eden başarılı sanatçı, programını Sezen Aksu, Kayahan, Erkin Koray gibi Türk müziğine damgasını vurmuş isimlerin ölümsüz eserleri ile noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.