Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye yunanistan ak parti abd vakıfbank

Ayfer Dönmez Jazz Performansıyla Büyüledi

Güzel oyuncu Ayfer Dönmez, sahne performansıyla büyüledi. Ayfer Dönmez, geçtiğimiz günlerde bir derginin kutlama gecesinde, ilk kez sahneye çıkarak sesiyle ve sahne performansıyla alkış topladı.

Oynadığı dizi ve filmlerde oyunculuğuyla beğenilen Dönmez, yaklaşık bir saat kaldığı sahnede yabancı jazz parçalar seslendirdi. Geceye katılanlar arasında yer alan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftiyle de yakın arkadaş olan Ayfer Dönmez, gecenin ilerleyen saatlerinde Kenan Doğulu’yu sahneye çağırarak Doğulu ile aynı sahneyi paylaştı.

Güzelliği ve zarifliği ile sahnede göz dolduran güzel oyuncu, sahne sonrasında Beren Saat ve  Kenan Doğulu ile çekilen fotoğrafını “Gece Beren'le birlikte Kenan’dan aldığımız sahne dersleriyle devam etmişti” yorumuyla takipçileriyle paylaştı. İlk kez sahneye çıkan güzel oyuncu, gece boyunca söylediği jazz şarkılarla davetlilerin kulaklarının pasını sildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.