Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari Muhbir ysk çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı

Batuhan Karacakaya'nın İlk Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı!

Başarılı oyuncu Batuhan Karacakaya'nın Survivor 2022 All-Star'ındaki merakla beklenen tanıtım görüntüleri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Tanıtımda güçlü ve hırslı duruşu ile rakiplerine göre ön plana çıkan Batuhan Karacakaya, yeni sezona iddialı bir başlangıç yapacağını henüz daha ilk görüntülerde gözler önüne serdi.

Sevilen oyuncunun bu görüntüleri hayranları tarafından kısa zaman içinde binlerce kez paylaşılarak sosyal medya gündeminin zirvesine oturdu. Sevenleri tarafından TT listelerine giren Batuhan Karacakaya, en güçlü şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterildi.

Survivor 2022 All-Star'ın yeni sezonu öncesi dinlenmek ve moral depolamak için son olarak Dubai’ye giden Batuhan Karacakaya, önümüzdeki hafta Dominik Cumhuriyeti’ne gitmek üzere Türkiye’den ayrılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zahra 1 yıl önce

Gercek shampiyon ????????