Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm aselsan Koronavirüs Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping 24 Adet Sipariş Aldı

Begüm Akkaya:"Ülkemde Cesur Değil Özgür Olmak İstiyorum"

Çukur dizisinde Seher karakterine hayat veren genç ve başarılı güzel Begüm Akkaya, “Ülkemde cesur değil özgür olmak istiyorum” dedi. 

Çukur dizisinde Seher karakterine hayat veren genç ve başarılı güzel Begüm Akkaya, gelecek hayallerini ve kariyer hedeflerini özel röportajında aktardı. 

En büyük hayalini kendi ülkesinde cesur değil özgür bir kadın olmak şeklinde anlatan Akkaya, yeniden tiyatro sahnesine döneceği günü sabırsızlıkla beklediğini belirtti. Çukur dizisi dört sezondur başarı ile istikrarını sürdürürken final açıklamaları ile hayranlarını oldukça üzdü. Seher karakterine hayat verirken hikayesinin finalini de merakla beklediğini belirten güzel oyuncu, “Seher karakteri ile koşullarımız farklı fakat kendi ayakları üzerinde durma mücadelesi benzer özelliğimiz” diye konuştu.  

Anahtar Kelimeler:
Çukur DizisiBegüm Akkaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.