Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech

Best Of Europe Awards Ödül Töreninde Yıldızlar Geçidi Yaşandı

Avrupa’nın en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği Simed Academy ana sponsorluğunda, Tuğçe Sarıkaya Event tarafından yapılan” Best Of Europe Awards” ödül töreni Çırağan Sarayı’nda Burcu Esmersoy ve Yavuz Seçkin’in sunumuyla görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Ödül töreninde, Yılın En İyi Tiyatro Oyunu Müjdat Gezen, Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Elif Gezen (Müjdat Gezen ’in kızı) alırken baba ilk kız ilk kez bir ödül töreninde aynı sahneyi paylaştı. Yılın En İyi Futbolcusu Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Valentin Rosier, Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı Hande Yener, En İyi Feat Şarkısı Hande Yener- Olmazsan Olmaz (Feat Tepki), En Stil Kadın İvana Sert, Yılın girişimci İş Kadını Ebru Polat, Yılın En İyi Çıkış Yapan Pop Müzik Sanatçısı Ece Mumay ödül aldı.

DÜNYACA ÜNLÜ İKİ BÜYÜK İSİM   ALEXSANDRA STAN VE SERENA ÖDÜL TÖRENİNDE

2011 yılında çıkardığı; Rusya, Ukrayna, İtalya, Fransa, Romanya, Türkiye, Litvanya, Almanya başta olmak üzere birçok ülkede yedi hafta boyunca bir numara olan "Mr. Saxsobeat" şarkısıyla tanınan dünyaca ünlü Romanyalı genç pop yıldız Alexandra Stan Yılın En İyi yabancı Kadın Pop ve “Mob Ami “şarkısıyla tanınan dünyaca ünlü Romanyalı genç pop yıldız Serena   gecede ödüllerini aldı.

HANDE YENER  PANSUMAN’DAN ÖDÜL TÖRENİNE GELDİ.  BERKSAN’DAN KAR GÖZLÜKLÜ ÖNLEM . YÜZÜNÜ GÖSTERMEDİ

 Ödül törenine ayağı sargılı katılan Ünlü Pop yıldızı Hande Yener Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı ve En İyi Feat Şarkısı ödülünü dünyaca ünlü Romanyalı genç pop yıldız Alexandra Stan’ın elinden aldı. Türkiye’nin pop ikonu Yener sahnede   ayağındaki sargının nedenini; kedim ayağıma çay döktü. şu an tedavim devam ediyor. Pansuman’dan ödül törenine gelem Hande Yener ;Bu güzel ödüller için başta Tuğçe Sarıkaya Dağıstanlı ’ya, tüm ekibine Avrupa’da yaşayan tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler.

Hamile olduğu gözlerden kaçmayan Tuğçe Sarıkaya Dağıstanlı ödülleri takdim edilen Hande Yener’e   sahnede teşekkür ederken sahnede tedavi süreciniz devam ederken burada olduğunuz için size sonsuz teşekkür ederim.  Şu an cinsiyetini bilmiyoruz ama kız çocuğum olursa göbek ismini Hande koymak istiyorum. Senin gibi savaşçı ve güçlü bir karakter olmasını çok isterim dedi.

Arabasına binen pop yıldızı  Hande Yener’i çeken basın mensupları  arabanın kapısının açılmasıyla içeride  bir sürprizle karşılaştı. Hastaneden  ödül törenine gelen Hande Yener’i yalnız bırakmadığı öğrenilen ameliyat olan yakın dostu  Berksan’ın gözlük  ve maskesiyle kendini kamufle etmesi herkesi şok etti. Yüzünü göstermedi ..

 

ÖZGE ULUSOY VE ECE GÜRSEL PODYUMDA

Özge Ulusoy ve Ece Gürsel  15 manken ile birlikte yapılan özel defilede podyuma fırtına gibi esti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.