“Çağdaş Sanat Ve Moda Vadistanbul’da Buluştu”

ART & FASHION SHOPPING WEEK, JADE & CO EVENTS‘in Kurucusu Yeşim Yılmaz ve Tuğba Tosyalı organizasyonu ile geçtiğimiz hafta sonu Vadistanbul’da gerçekleşti.

Birbirinden seçkin markaların ve değerli çağdaş sanat eserlerinin bir araya geldiği festivalde, özgün tasarım ürünler, niş mücevher ve aksesuar markalarının yeni koleksiyonları görücüye çıktı.

Eğlence, alışveriş ve sanatın aynı çatı altında buluştuğu etkinlikte, Beyza Uyanoğlu, Bahar Şer, Feryal Gülman, Tuba Peksayar, Özge Ulusoy, Gizem Hatipoğlu, Yasmin Erbil, Emel Yıldırım, Dilek Birgen, Laura Margarita, Miray Ağaoğlu, Merve  İskilipli, Doğuş Çabakçor, İpek Görmüş, Leyla Koray ve Volkan Bahçekapılı gibi cemiyet ve magazin dünyasının ünlü isimleri de yer aldı.

Etkinlik kapsamında SMA Tip 1 hastası 2 yaşındaki Pamir Pekin'e destek amacıyla açılan standa, ünlü isimler de yoğun ilgi gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.