Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş almanya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp ukrayna ankara abd Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Demet Akalın Kesenin Ağzını Açtı!

Dur durak bilmeyen Demet Akalın yoğun konser maratonunu İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi konseriyle zirveye çıkarıyor! Demet Akalın, uzun bir aradan sonra İstanbul’ daki ilk büyük konserini 13 Kasım Cumartesi Bostancı Gösteri Merkezi’nde verecek.

Geçtiğimiz yıllarda Bostancı’da gerçekleştirdiği konserlerdeki şovlarıyla büyük beğeni toplayan Demet Akalın, bu yılda adından söz ettirecek.

Müzikseverler için unutulmayacak bir gecenin ön çalışmalarına başlayan Demet Akalın her yıl olduğu gibi bu yıl da görsel bir şölen sunmak için kolları sıvadı. Şarkılarının yanı sıra dans performansları, sahne tasarımı ve ışık şovlarıyla beğeni toplayan Akalın’ın konserine müzik severlerde ilgi oldukça yüksek.

Bostancı Gösteri Merkezi konserinin kendisi için her zaman çok önemli olduğunu söyleyen Demet Akalın, özel tasarlanmış sahnesinde gerçekleştireceği şovları ve dansçılarıyla büyük bir konsere imza atacağını belirtti. 

13 Kasım Cumartesi Bostancı Gösteri Merkezi’nde vereceği konser için ‘Demet kesenin ağzını açtı!’ yorumları yapılıyor.

Anahtar Kelimeler:
KonserDemet Akalın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.