Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank almanya chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ukrayna ankara abd

Dünya Starı Jessica Alba’nın Seçimi Türk!

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Jessica Alba, geçtiğimiz hafta Los Angeles’ta ailesiyle görüntülendi. Alışveriş merkezinde kızı ile de görüntülenen ünlü oyuncu, her iki günde stilinde Türk markası Mehry Mu çanta kullanmasıyla dikkatleri çekti.

 

 

 

Dünyaca ünlü güzel yıldız Jessica Alba, stiliyle dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Los Angeles’ta bir alışveriş merkezinde görüntülenen ünlü oyuncu, bir sonraki gün ise bir süper market çıkışında fotoğraflandı. Alba’nın her iki günde de stilini Türk markası Mehry Mu’nun ilkbahar-yaz sezonunda yer alan Fey Box modeliyle tamamlaması tüm dikkatleri markanın çekti.

Dünyada daha önce Jennifer Lawrence gibi birçok ünlü ve jetset ismin tercih ettiği Güneş Mutlu Mavituncalılar’ın girişimiyle kurulan Mehry Mu, Türkiye’de de elit kesimin en sevdiği çanta markalarının başında geliyor. 

Yurtdışında Jessica Alba Türkiye’de Beren Saat!

Mehry Mu, Türkiye’de oyuncular camiasında da seviliyor. En güncel olarak geçen hafta Yorganlar Fora işbriliğine ait “Cenan Tote” modelini de ünlü oyuncu Beren Saat, Pilevneli Galeri’de düzenlenen Refik Anadol sergisinin özel gösterim davetinde kullanırken görülmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.