Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Pandemi

Ebru Şahin ‘Destan’la Zirvede Başladı

Türkiye ve Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Ebru Şahin, Destan dizisindeki performansıyla göz doldurdu.

Dün akşam ilk bölümüyle izleyiciyi ekran karşısına kilitleyen Destan dizisi TOTAL ve 20+ABC platformlarında birinciliğe yerleşti. Tanıtım ve fragmanlardaki performansıyla büyük merak uyandıran Şahin, dizinin ilk bölümünde hem güzelliği hem de aksiyon sahneleriyle gözleri üzerine çevirdi.

Gece boyunca hem izleyiciyi ekran karşısına kilitleyen hem de sosyal medyada en çok konuşulan isim olan Ebru Şahin ile ilgili övgü dolu yorumlar yapıldı. Bu sezon Destan dizisinde canlandırdığı Akkız rolüyle  izleyiciyle buluşan Şahin, dizinin yayınlanan ilk bölümüyle birlikte zirvedeki yerini korudu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.