Ece Sükan'dan Merarica İçin Çarpıcı Pozlar

Ünlü oyuncu ve moda yazari Ece Sükan, Merarica Urban Couture markasının Capsule Koleksiyonu için objektif karşısına geçti.

Markanın yaratıcısı ve tasarımcısı Merve Üründül, Capsule koleksiyonla ilgili, “Çabasız ama el emeği detayları ile couture kavramından uzaklaşmayan, özgür bir kombinleme alanı yaratan bir koleksiyon. Paris'ten ithal ettiğimiz koton tül kullanarak yaptığımız büstiyerlerimiz oldukça hafif, terletmeyen ve özgün modelleriyle fark yaratıyor. İpek ve koton materyallerle hem gündüz hem geceye uyarlanabilen bir koleksiyonla, dinamik şehirli kadına hitap ediyor” dedi.

Bugüne kadar Serenay Sarıkaya, Ayşe Hatun Önal gibi isimleri giydiren Merve Üründül Ece Sükan için , “Ece, yurt içi ve yurt dışında moda dünyasının kendine özgün cool tarzıyla yakından takip ettiğimiz, aynı zamanda oyunculuğuyla da yeteneklerini konuşturan, her donem  iconic olmuş biri. Markamı kurarken de giydirmeyi hayal ettiğim kişiydi” dedi.

Soft renklerin ağırlıkta olduğu kapsül koleksiyonda sınırlı sayıda üretilen elbise, şort, ceket ve büstiyerler öne çıkan parçalar oldu. Ece Sükan, birbirinden şık tasarımlarla çarpıcı pozlar verdi. Fotoğraflar  Erman İştahlı tarafından çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.