Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan deaş 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı fenerbahçe babacan Covid19

Etel Baler “Tatile Dair Hayalim: Hayat Boyu Tatil Kıvamında Yaşamak”

Cemiyet hayatının sevilen ismi Etel Baler, “ Tatile dair hayalim: hayat boyu tatil kıvamında yaşamak. Zaman geçirmekten en çok keyif aldığım tatil partnerlerim; önce kendim ve tabii ki çocuklarım, sevdiğim dostlarım.” dedi. 

Etel Baler, Bu yaz ki tatil planlarından bahsederken “Bu yazı çocuklarla teknede geçireceğiz. Güney kıyılarımızı dolaştıktan sonra Yunanistan’a geçeceğiz. Eğer yaz okulları yüz yüze eğitime geçerse Amerika’ya gitmeyi düşünüyoruz ”diyen Etel Baler, unutamadığı tatil anısı ilişkin şunları söyledi: “En son Santorini’de teleferiği kaçırdık ve herkesin inilmez dediği o devasa kaygan merdivenleri gecenin köründe indik. Herhâlde az kaldı diye aşağı her baktığımızda daha ellide birini yapmamış olduğumuzu görüyorduk. Macha Pichu’dan inmek gibi bir şeydi.” Tatile dair hayallerini ise “Hayat boyu tatil kıvamında yaşamak” olarak tanımlayan Etel Baler, dünyada en sevdiği yer için muhteşem enerjisi ve dünyanın sonsuzluğunu hatırlatan devasa ağaç kökleriyle Kamboçya oldu. İkinci olarak Uruguay, Paraguay sınırdaki İguazu şelalelerinin taneciklerini suratımda hissederek uyanmaktı. Bir de her zaman sonsuz ihtişamı ve güzelliğiyle yüzen şehir Venedik” diyerek sözlerini noktaladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.