Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Four Seasons Hotel Bosphorus Sedef Gali İle Yaza Merhaba Dedi

Yaz aylarına yönelik renkli programlarıyla şehrin buluşma noktası Four Seasons Hotel Bosphorus, sanatçı Sedef Gali ile enerjik bir ‘yaza merhaba’ davetine imza attı. Boğaz’ın kıyısında yer alan terasında 22 Haziran Çarşamba akşamı gerçekleşen ve yazın ritmini yaşatan gecede, iş, sanat ve cemiyet hayatının yeni kuşak isimleri bir araya geldi. 

Four Seasons Hotel Bosphorus’un Boğaz’ın maviliklerine bakan terasında sanatçı Sedef Gali’nin ev sahipliğinde yazın ritmini yansıtan keyifli bir davet düzenlendi. Müzik, eğlence ve lezzet dolu gecede bir araya gelen davetliler, keyifli ve unutulmaz saatler geçirdiler. Davette aralarında; Deniz Aktaş, Cemo Çetin, İlayda Eltemur, Orfeo Çetin, Elçin Sadi, Mert Sadi, Emir Altaras, Gülben Çapan, Stefan Tiron, Kaan Eren, Çisem Paksoy, Pedro Armijos, Sofia Kondra, Ammar Alsaaffin’in olduğu iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri yer aldı. 

Four Seasons Hotel Bosphorus şeflerinin bu buluşmaya özel hazırladığı dünya mutfaklarının seçkin lezzetleri otelin özenli servisi ile misafirlere lezzet dolu anlar yaşattı. Lead With Care programı ile hijyen ve fiziksel mesafe protokollerinin titizlikle uygulandığı davette, konuklar “Son de Cuba Orkestrası”nın Küba ve Latin ezgilerinden oluşan ritmik performansıyla müziğin ve dansın tadını çıkardı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.