Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd fetö AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici istanbul büyükşehir belediyesi CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm aselsan Koronavirüs

Funda Arar: “Biraz Tatil Biraz İş”

Türk müziğinin güçlü sesi Funda Arar geçtiğimiz akşam Bodrum Gündoğan'daki Bvs Bosphorus Otel içerisinde yer alan Günay Restaurant'ta sahne aldı.

Geçtiğimiz hafta eşi Febyo Taşel ve oğlu Aras'la Bozburun da tatil yapan Arar, buradan Bodrum'a geçti ve soluğu Günay Restaurant'ta aldı.

İpek saten, gece mavisi elbisesiyle sahne alan güzel yorumcu, sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle de izleyenleri büyüledi. Yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan Arar, geniş repertuvarı ve güçlü yorumuyla muhteşem bir konsere imza attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.