Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Grand Prix Yarışlarını Seyretmeye Katar'a Gittiler

Katar'da ilk kez düzenlenecek Grand Prix Yarışlarını izlemeye giden  ünlü isimler yarış öncesi birlikte  akşam yemeği yediler . 

Göz alıcı ve benzersiz bir mimariye sahip Mondrian Doha Otel’de kalan Andria Lima, Serhat Kaynarpınar, Özge Ulusoy, Berrin Ak dün gece yarış öncesi otelin restaurantında yemek yediler. 

 “Katar bu hafta sonu Losail pistiyle birlikte ilk kez Formula 1'e ev sahipliği yapacak ve yarış bugun akşama doğru gerçekleştirilecek. 

Dünyanın heryerinden birçok ünlünün akın ettiği yarışa  gelen Serhat Kaynarpınar ‘F1 Katar yarışları İçin Doha ya geldik, çok heyecanlıyız’ dedi…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.