Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis zorlu psm demet akalın Aleyna Tilki gülben ergen Sertab Erener ermenistan tarkan Ebru Gündeş

İrem'den, Zeki Müren Selamı..

Pop müziğin sevilen ismi İrem Derici, sanat güneşi Zeki Müren, selamı ile sahneye çıktı. 

İrem Derici, bu yıl 90.kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarında 30 bin kişinin katıldığı konserine sevenlerine sürpriz yaptı. Yıllar önce sanat güneşi Zeki Müren'in, pankartla sahneye çıkmasından esinlenerek taç şeklinde 'Canım Ege'me saygımla geldim' yazılı pankart ile sahneye çıkan İrem Derici dakikalarca alkış aldı.

İzmir fuarında 4. kez sahneye çıkan İrem Derici, 'Yıllar önce sanat güneşimiz Canım Egeme yazılı pankartıyla çıktı bende sizleri böyle selamlamak istedim. Ve yeni şarkımla geldim' diyerek 'Affeder mi aşk bizi?' adlı yeni şarkısı ile İzmirlilere seslendi.

İki saatlik konserinde birbirinden enerjik şarkıları ve esprileriyle sevilen sanatçı İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.