Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Jason Derulo, Regnum Carya Sahnesinde Antalya’yı İnletti

Geçen sene olduğu gibi bu yıl da ‘Live in Concert’ serisi kapsamında dünya starlarını ağırlayan Regnum Carya sahnesi, dün akşam müziğin dahi çocuğu Jason Derulo’yu ağırladı. Genç şarkıcı, konsere gelen tüm dinleyenlerin eşlik ettiği hit şarkılarını nefes kesen dans koreografileriyle birlikte seslendirerek sahnede unutulmaz bir görsel şova imza attı.

Regnum Live in Concert 2019’un gündemden hiç düşmeyen konser serisinde dün akşam şarkıları ve danslarıyla tüm dünyanın takip ettiği Jason Derulo yer aldı. Müziğe çok küçük yaşlarda başlayan ve yapımcılıktan söz yazarlığına kadar genç yaşta müzikle iç içe bir yaşam seçen

Derulo, çıkardığı ilk single’ı “watcha say”le kısa sürede tüm dünyada tanındı. Hayran kitlesi giderek artmaya devam eden genç şarkıcı, yıllar içerisinde müzik listelerinde haftalarca liste başı olan bir çok hit şarkıya daha imza attı.

Sahnedeki samimi tavrı ve seyirciyle kurduğu sıcak diyaloglarla dikkat çeken Jason Derulo, enerjisiyle konsere gelen herkesi büyüledi. Konser sonunda Türkiye ve Antalya’yı çok sevdiğini söyleyen Derulo, Regnum Carya’da geçirdiği güzel zaman için de Ali Şafak Öztürk ve Regnum Carya ekibine teşekkürlerini sundu. İlk fırsatta tekrar geleceğinin altını çizen genç yıldız, ülkemizde karşılaştığı yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.