Öne Çıkanlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İyi Parti YKS iktidar oy Orçun Okurgan Amazonun sahibi Jeff Bezos Koronavirüs halkbank atv 15 Martta Vizyona Girecek Yeni Filmler 29 Mart Cuma günü vizyona girecek yeni filmler

Mastercard ile Starbucks’tan Burcu Esmersoy’la Yıldız Yağmuru!

Burcu Esmersoy, Mastercard logolu banka ve ön ödemeli kartlar için kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Starbucks ile gerçekleştirdiği kampanya duyurusunda yer aldı. Ünlü sunucu, iş birliği kapsamında gerçekleştirilen kampanya filminde her zamanki sempatik ve neşeli tavırlarıyla dikkat çekiyor.

Başarılı sunucu Burcu Esmersoy, Mastercard ve Starbucks iş birliğinde yapılan kampanya duyurusu için kamera karşısına geçti. Güzel sunucu, günlük hayatında olduğu gibi kampanya filminde de eğlenceli ve doğal tavırlarıyla yer alıyor.

Film Burcu Esmersoy’un set öncesi Starbucks’a uğramasıyla başlıyor ve 30 Temmuz’a kadar Starbucks mobil uygulamasından Masterpass’e kayıtlı Mastercard ve Maestro logolu banka kartları ( hesap/debit kartları ) ve ön ödemeli kartlar ile yapılan 50 TL ve üzeri yüklemelerde anında 15 yıldız (bir içeçek) kazanıldığını eğlenceli bir şekilde anlatıyor. Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle misafirlerine her zaman eşsiz bir deneyim yaşatan Starbucks, bu iş birliğinde kahve tutkusunu Mastercard ile yaymaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.