Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan asker jens stoltenberg ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC CUMA GÜNÜ tsk kredi ihracı cumhurbaşkanı erdoğan

Megastar Tarkan’dan Kadınlara Destek

Kadın kanserleri hakkında farkındalık yaratmak üzere Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği tarafından 3 Nisan Cuma akşamı Raffles İstanbul’da büyük bir davet düzenlenecek. İş, sanat ve cemiyet dünyasından bir çok ismin yer alacağı, büyük bir dayanışma ve güçbirliğinin adeta simgesi olacak “PiGala” gecesinde, kadınları kansere karşı bilinçlendirmek ve kanserle mücadele eden kadınlara destek için Megastar Tarkan sahne alacak.


Yaşamın temel direği olan kadınları kansere karşı bilinçlendirmek ve kanserle mücadele eden kadınları desteklemek amacıyla 2014 yılında kurulan Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği, hayatları aydınlatmak için çok özel bir projede ülkemizin yıldızı Tarkan’la el ele veriyor. Bu yıl ilk kez 3 Nisan Cuma akşamı düzenlenecek ve sanattan spora, iş dünyasından modaya kanaat önderlerinin katılımlarıyla güçlenecek “PiGala”da sunuculuğu Jülide Ateş üstlenecek.

Kadınlar kanser olmasın diye..

Galanın gelirleriyle T.C Sağlık Bakanlığı’nın belirleyeceğiihtiyaç duyulan bölgelerde kanser taraması yapılabilecek yüksek teknolojiyle donatılmış 2 adet tır alınacak ve T.C Sağlık Bakanlığı’nın koordinasyon ve yönetimine teslim edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.