Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk adana Pandemi yunanistan esnaf Akşener

Müge Zümrütbel'in Hafta Sonu Bodrum Kaçamağı

Bir çok dizinin ve reklam filminin müziğini yaparak sesini duyuran başarılı şarkıcı Müge Zümrütbel, hafta sonu tatili için Bodrum'a geldi.

Önceki gün Azka Otel'de görüntülenen Zümrütbel, basın mensuplarıyla sohbet etti. Pandemi sürecinin çok sıkıcı bir şekilde geçtiğini dile getiren güzel şarkıcı " Yirmi beş yıllık müzik hayatım ve geçmişim ilgili güzel bir senaryo yazdım. Umuyorum çok yakın bir zamanda bitirip güzel bir şekilde piyasaya  çıkarmayı düşünüyorum" dedi.

MÜZİK SEKTÖRÜNE TEPEDEN BAŞLADIM

Yıllarca müzik dünyasının tap isimlerinin vokalistliğini yapan Müge Zümrütbel " Zerrin Özer, Nilüfer, Sertab Erener gibi usta isimlerinin vokalistliğini yaptım. Yıllarca onlarla beraber çalışmak benim  için bir okul gibiydi . Bu konuda çok şanslıydım, adeta müzik sektörüne tepeden başladım diye bilirim" dedi.

"YAZA BOMBA GİBİ HAZIRIM"

Azka Müzik etiketiyle Yaz ortası  bir single çıkaracağını söyleyen Zümrütbel, "Pandemiden dolayı çok dinlendik, yaza bomba gibi hazırım, bir yaz şarkısı çıkardıktan sonra sonbahar da  bir albüm  hedefim var" diyerek sevenlerine müjdeli haberi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.