Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Naz Elmas Diyarbakır’a, Diyarbakırlılar Naz Elmas’a Hayran Kaldı

Ahmet Güneştekin sergisi için Diyarbakır’a giden Naz Elmas, Diyarbakır halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.  Başarılı oyuncu, şehir turu sırasında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen küçük hayranlarını kırmadı, bol bol fotoğraf çektirdi.

 

Kültür sanat alanında dijital yayınlar içinde önemli bir yere sahip olan Artful Living’i sunan güzel oyuncu Naz Elmas, Ahmet Güneştekin’in eserlerinin sergilendiği Keçi Burnu’ndaki Hafıza Odası’nın açılışı için Diyarbakır’a gitti.

Diyarbakır’da sergilenen "Kayıp Alfabe", "Analar Duvarı", "Yoktunuz", "Hafıza Tepesi" ve "Çürüme" gibi uluslararası tanınırlığa sahip eserlere hayran olduğunu dile getiren Naz Elmas,  Ahmet Güneştekin'in Diyarbakır için özel olarak yaptığı "5 No'lu Koridor" ses ve ışık entalasyonundan da çok etkilendiğini söyledi.

İlk kez gittiği Diyarbakır’a gelmekten duyduğu mutluluğu paylaşan Naz Elmas, Dağ Kapı, On Gözlü Köprü, Hasanpaşa Han ile Sülüklü Han’ı gezdiğini, Diyarbakırlılarla sıcak bir bağ kurduğunu söyledi.  Sergiyi gezerken boynuna taktığı Diyarbakır’a özgü yöresel hasır kolyesi ile de dikkatleri çeken Naz Elmas, hayranlarıyla ve çocuklarla bol bol sohbet etme imkanı da buldu.  “Diyarbakır’dan çok güzel anılarla İstanbul’a dönüyorum” diyen Elmas, en kısa zamanda tekrar Diyarbakır’a gideceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.