Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE milli savunma bakanlığı

Nikah Şahitleri Galatasaray Başkanları

Emekli Emniyet Müdürlerinden Remzi Tan’ın güzel kızı Serem Tan, A Spor muhabiri Emre Kaplan ile Kalamış Galatasaray Tesislerinde nikah masasına oturdular.

İletişim Doktorası yapan Serem Tan aynı zamanda 5 yıl kadar GS TV’de program yapımcısı ve spikerlik görevi yaptı. Spor ile iç içe olan çiftin nikah şahitleride birbirinden renkli simalar oldu.

Çiftin nikah şahitliğini Galatasaray Klübü Başkanı ve eski başkanlardan oluşan Burak Elmas, Ergun Gürsoy, Faruk Süren ve Metin Öztürk yaptı. Pandemi dolasıyla aile arasında sade bir nikah töreni gerçekleştiren çift balayınıda Pandemi sebebi ile ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldılar. Serem Tan’ın gelinliği arkadaşı genç modacı Derya Çopur imzasını taşıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.