Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan cumhurbaşkanı erdoğan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE terörist akbank türkiye

Önce Almanya sonra Menemen…

Gülben Ergen, Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen Emiralem Çilek Festivali’nde buluştuğu hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Son günlere arka arkaya verdiği konserlerle adından söz ettiren Gülben Ergen, Cumartesi gecesi Almanya Dortmund’da ardından da önceki akşam Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen Emiralem Çilek Festivali’nde sahne ‘ye çıktı.

Büyük ilgi gören konserde, hayranlarının sevgi gösterileri eşliğinde sahneye çıkan ünlü şarkıcı, en sevilen şarkılarını seslendirdi. Alanı dolduran kalabalığın da şarkılara coşkuyla eşlik ettiği konserde, renkli görüntüler ortaya çıktı.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Gülben Ergen, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.