Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Özge Ulusoy Ultra Care Medical Services GmbH Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Merkezi Açılışını Gerçekleştirdi

Türkiye’nin en büyük sağlık zinciri Medicalpark’ın Almanya’daki tek temsilcisi olarak sağlık turizmi hizmetine başlayan Medizin Türkei, Türkiye’de 17 şehirde bulunan 33 özel hastane ve anlaşmalı hekimlerle Avrupalı Türklere kaliteli sağlık hizmeti sunuyor. Avrupa’nın sağlık ve güzellik elçisi mottosuyla harekete geçen Medizin Türkei projesinin Ultra Care Medical Services GmbH şirketi Özge Ulusoy’un katılımıyla açılışını gerçekleştirdi.

Batuhan ÖZTÜRK (Medicalpark Almanya sorumlusu, MedizinTürkei kurucusu)-  Dr. Öğr. Üyesi Atilla SARAÇ ( VM Samsun Medicalpark hastanesi Kalp Damar cerrahı) - Özge ULUSOY- Hüseyin AKTAŞ ( CCP Holding Yönetim kurulu üyesi)- Ümran AKTAŞ ( Ultra Care Medical Services GmbH Genel Müdürü) -Mustafa ÇAĞLAR ( VM Samsun Medicalpark hastanesi Ürolog) -Birsen ÖZTÜRK ( VM Samsun Medicalpark hastanesi Genel Müdür Yardımcısı) -Uzm. Dr. Yüksel OLTULU( VM Samsun Medicalpark hastanesi Dermatolog)-  Prof. Dr. Aziz SÜMER( İSÜ Medicalpark Gaziosmanpaşa Hastanesi Genel Cerrah) -Begüm OSMANAGAOĞLU (Medicalpark Avrupa Sorumlusu)

Sağlık danışmanı ve güzellik merkezi Ultra Care Medical Services GmbH, Health Care ve Beauty Care departmanlarıyla Almaya’nın NRW (Kuzey Ren Vestfalya) eyaletinde 21 Eylül Cumartesi Özge Ulusoy’un da katılımıyla yaptığı açılışla hizmet vermeye başladı. Ultra Care Medical Services GmbH şirketi sağlık turizm danışmanlığı alanında Health Care, güzellik ve kozmetik alanında Beauty Care departmanlarıyla sağlık ve güzelliği aynı çatı altında topladı.

HEALTH CARE DEPARTMANI Almanya merkezli olmak üzere İsviçre, Belarus, Rusya ve Ukrayna’da kaliteli sağlık hizmetine ihtiyaç duyan herkese anlaşmalı hastane ve kliniklerinin hizmetlerini tanıtıyor ve danışmanlık hizmeti vererek hazırladığı paket içerikleriyle (hastane, havaalanı transferleri, otel rezervasyonu ve tedavi takibi) sağlık sektöründe sınırları kaldırıyor.


BEAUTY CARE DEPARTMANI NRW (Kuzey Ren Vestfalya) eyaleti içerisinde bulunan Mülheim an der Ruhr şehrindeki merkez ofisinde özel kişisel bakım odalarında bölge halkına ve Avrupalılara güzellik ve kozmetik hizmeti veriyor. Ameliyatsız çatlak tedavisine son veren stria Ex makinası ve yine ameliyatsız yüz ve vücut sarkmalarını toparlayan 10 yaş gençleştiren son model HiFu makinası ve benzeri zayıflama ve cilt estetiği işlemleriyle yaşam kalitenizi arttırıyor.

Anahtar Kelimeler:
Özge Ulusoy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.