Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa orman ve su işleri bakanlığı tüketici fiyat endeksi mustafa sağır .ist ilk sırada almanya mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ankara

Pelin Akil’den Yeni Bomba

Pelin Akil, yeni projesi ve  yeni rolüyle sezona damga vurmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu Pelin Akil, başrolünde yer alacağı ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ dizisinde Firuze karakteriyle izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Yönetmenliğini Onur Tan’ın üstlendiği Atv’de yayınlanacak olan ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ projesinde Akil doktor rolünde Oktay Kaynarca’nın eşini canlandırmaya hazırlanıyor. En son Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde canlandırdığı İsabel rolündeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Akil, yeni sezonda Firuze karakteriyle gündemde olacak. Oktay Kaynarca ile başrolü paylaşacak olan Pelin Akil, yeni projesi için yakın zamanda sete çıkmaya hazırlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.